Το Hellas PHARM 2013 πραγματοποιείται σε μια περίοδο που το ελληνικό φαρμακείο βρίσκεται σε σημείο καμπής. Η βαθιά και παρατεταμένη οικονομική κρίση, οι απαιτήσεις της τρόικας και οι νομοθετημένες, ή και οι υπό διαπραγμάτευση, αλλαγές στη φαρμακευτική περίθαλψη, προϊδεάζουν για την επόμενη ημέρα για το ελληνικό φαρμακείο. Στο πλαίσιο αυτό, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πειραιά συνδιοργανώνουν το φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση Hellas PHARM 2013, στις 6-7 Απριλίου 2013, στο Helexpo Palace στο Μαρούσι.

Πρωταρχικός στόχος του συνεδρίου είναι η συζήτηση σχετικά με τα χαρακτηριστικά του φαρμακείου, όπως αυτά διαμορφώνονται με τις νεότερες εξελίξεις στον χώρο της Υγείας και της φαρμακευτικής περίθαλψης, και ο επαναπροσδιορισμός του ρόλου του φαρμακοποιού και των σχέσεών του με τον προμηθευτή, τον καταναλωτή, τον ασθενή. Το Hellas PHARM αποτελεί μοναδικό χώρο για ανάδειξη όλων των ευκαιριών που προσφέρονται στους φαρμακοποιούς: ευκαιρίες από την ανάδειξη της επιστημονικής τους υπόστασης έως σημαντικές επιχειρηματικές προτάσεις για την ενίσχυση των φαρμακείων.

Η συμμετοχή των φαρμακοποιών στη μεγαλύτερη συγκέντρωση της χώρας αποτελεί μέτρο συσπείρωσης και ευθύνης, σε μια προσπάθεια να στηριχθεί η αγορά του φαρμακείου και να αναζητηθούν ευκαιρίες για το αύριο!

Φαρμακευτικό Συνέδριο

hellas pharm

Φαρμακευτικό Συνέδριο

pharmapoint

Περιοδικό ΠΦΣ

"farmakeutiko

Φαρμακευτικό Portal

pharmacorner

Webinars

webinars

Εργαλεία Managment Φαρμακείου

hellas pharm
data box

Κάρτα Πελάτη

κάρτα πελάτη

Ηλεκτρονικός Πωλητής

ηλεκτρονικός πωλητής

left right